Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom restaurangbranschen samt gastronomitjänster inom mat, dryck, smak och råvaror för besöksnäringen. Bolaget ska också äga värdepapper.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 391 | 1 345 | 1 641 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 159 | 275 | 674 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 196 | 275 | 716 |
Årets resultat (tkr) | 168 | 166 | 432 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 040 | 899 | 1 048 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 391 | 1 345 | 1 641 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 159 | 275 | 674 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 196 | 275 | 716 |
Årets resultat (tkr) | 168 | 166 | 432 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 430 | 368 | 139 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 610 | 531 | 909 |
Tillgångar (tkr) | 1 040 | 899 | 1 048 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 584 | 416 | 575 |
Obeskattade reserver (tkr) | 280 | 288 | 223 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 176 | 195 | 250 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 040 | 899 | 1 048 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 100 | 325 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 391 | 1 345 | 1 641 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 11.4% | 20.4% | 41.1% |
Soliditet | 75.5% | 69.3% | 70.2% |
Kassalikviditet | 344.9% | 272.3% | 363.6% |
Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom restaurangbranschen samt gastronomitjänster inom mat, dryck, smak och råvaror för besöksnäringen. Bolaget ska också äga värdepapper.